Se syklene til Bahrain Merida-proffene

Jepp, Merida går bort fra neon-farger.

Det stjernespekkede Bahrain Merida-laget er allerede i gang med første treningssamling i Kroatia, og har i den anledning fått se syklene de skal sykle på neste år. Etter det sykkelen.no erfarer, er det lite nytt på selve utstyret, men fargene er helt annerledes enn det vi er vant til å se på Merida-sykler – heldigvis vil noen si.

 

reacto_bmpct2

Jürgen Falke, produktsjef hos Merida, har følgende kommentar:

– Fargevalg og design for team-syklene er bestemt med nasjonalfargene til Bahrain, rødt og hvitt, i tankene. Vi har valgt en klassisk stil som vil bli lagt merke til i feltet.

 

warp_bmpct3

Bahrain Merida vil bestå av følgende ryttere:
Valerio Agnoli, Yukiya Arashiro, Manuele Boaro, Grega Bole, Nicolò Bonifazio, Borut Bozic, Ondrej Cink, Sonny Colbrelli, Ivan Garcia Cortina, Feng Chun Kai, Enrico Gasparotto, Tsgabu Grmay, Heinrich Haussler, Ion Ander Insausti, Ion Izaguirre Insausti, Javier Moreno, Ramunas Navardauskas, Antonio Nibali, Vincenzo Nibali, Domen Novak, David Per, Luka Pibernik, Joaquim Rodriguez, Kanstantsin Siutsou og Giovanni Visconti

 

merida scultura

SCULTURA: Scultura er den sykkelen som er nærmest en klassiker-sykkel i Meridas sortiment. I våres ble skivebrems-versjonen brukt i et par vårklassikere av Lampre-laget før det ble innført skivebrems-forbud etter Paris Roubaix. 

 

merida reacto 2017

REACTO: Denne sykkelen har holdt koken i mange år nå. Dette er en sykkel som er laget med aerodynamikk i tankene. Dette er sykkelen spurtkanonene på laget kommer til å benytte.

 

merida warp tt

WARP TT: Temposykler ser alltid fete ut, og Warp TT er intet unntak! Her er aerodynamikk alt. Sjekk hvordan styrefremspringet flukter med overrøret!

Terje