Her gjør du sykkelkupp på Black Friday!

Vurderer du å kjøpe noe nytt sykkelutstyr? Da bør du kanskje gjøre det i forbindelse med Black Friday denne uka.

Selv om sykling er en investering i god helse er det ikke til å komme unna at det er en relativt kostbar hobby. For å unngå å sette fyr på Mastercardet, er det derfor viktig å holde øynene oppe for gode tilbud.

Sportsbransjen har de siste årene blitt mer dominert av noen få kjeder. De har gjerne bra utvalg på kjente merkevarer, men mangler ofte noen av de mer spesielle merkene og produktene ekte entusiaster er på utkikk etter – og det til gode priser. Skal du ha noe helt spesielt, må du likevel gå til de mer rendyrkete entusiastbutikkene.

LES OGSÅ: 10 tips til hvordan du møter vinteren på sykkel

Her følger en oversikt (i alfabetisk rekkefølge) over de norske nettbutikkene vi kjenner til som kjører knalltilbud på Black Friday!

For ordens skyld; Sykkelen.no er en 100% uavhengig nettside, og hvis du savner din favorittsjappe i denne oversikten er det bare å kommentere under artikkelen.

Norges største nettbutikk for sykler og utstyr, Bikeshop.no, melder at de kommer til å ha «ekstra lave priser på allerede lave priser». Hva tilbudet går ut på er foreløpig uklart, men salget skal ihvertfall starte natt til fredag.

Birk sport har Black Friday-tilbud på masse vintersyklingsartikler. Piggdekk, klær, vintersko og fatbikes – blant annet. Mange varer til mer enn 50% rabatt.

JBSsport.no kjører 30% på alt av Ritchey og Spank (hjul, styre, stem). 30% på Polaris sykkeltøy og nedsatte priser på årets modeller av YT Industries endurosykler.

Meridastore.no driver å hyper Black Friday på et eget Facebook-arrangement. De garanterer «råe priser på sykler og utstyr», så gjelder det å følge med.

Rojan Rundfahrt som befinner seg både på Hadeland og internett kjører 20% på forhåndsbestilling av hjulsett og 15% rabatt på sykler

Entusiastbutikken Sørensen sykler på Helsfyr i Oslo kjører også tilbud.  De sier tilbudene bare gjelder i den fysiske butikken, men vi ser det ligger noen gode tilbud i nettbutikken allerede nå. Torsdag 24/11 og fredag 25/11 kommer de ihvertfall til å ha 20-70% avslag på alt i butikken.

Trek.no varsler opp til 50% på utvalgte modeller. Mer informasjon vil dukke opp på deres Facebook-side nærmere fredag.

LES OGSÅ: Slik takler du sykling i regn og null grader

Terje