Sykkel nytt.

Olympia med el-sykkel til terrengsyklistene

 Det italienske selskapet har ikke spart på kruttet når de utviklet den nye E-MTB Performer 29”-serien. Olympia har høstet mye gode tilbakemeldinger på el-syklene sine, og har allerede modellene Energö, Energy og Elektra i stallen. Mens disse er beregnet for vei er de den nye Performer-serien dedikert til terrengsyklistene. Performer består av tre ulike modeller: 27.5”, 29” og 29” MAX.

Sykkelnytt 1Performer 29” kommer i to utgaver, er en halvdemper med 29”x2,25” dekk og går inn i midtsjiktet til Olympia. Aluminium-ramme og pålitelig Bosch Active Line- eller Bosch Performance Line motor. Performance Line motoren har blant annet vunnet Red Dot Award for fint design, er kraftig nok til å sørge for problemfri giring og tåler tøft bruk. Modellen er ellers utstyrt med en Deore-mix, SR Suntour XCR 29”-gaffel og custom-Olympia cockpit. Samsung 400 watt batteri.

Performer 29” MAX er også en halvdemper. Dette er basic-modellen med litt smalere dekk 29”x2.125”, og har samme ramme, gaffel og cockpit som storebroren. Det som i hovedsak skiller de fra hverandre er den rimeligere motoren på 29” MAX. Bafang MAX motor og 9-delt Shimano Alivio drivverk. Samsung 400 watt batteri.

 

Terje