sykkelen.no sykkeltester, sykkelnytt og sykkelutstyrstester
Sykkelpendling: Slik sparer du tid om morgenen Sykkelpendling: Slik sparer du tid om morgenen
Det er aldri feil å få seg en luftetur på sykkelen før jobb. Du får trening, sparer miljøet og sparer masse penger. Egentlig finnes... Sykkelpendling: Slik sparer du tid om morgenen

Det er aldri feil å få seg en luftetur på sykkelen før jobb. Du får trening, sparer miljøet og sparer masse penger. Egentlig finnes det ikke unnskyldninger for å la sykkelen stå.

Noen liker å sove så lenge som mulig, og da er verdt minutt dyrebart på morgenen hvis du skal rekke jobb i tide.

Her er noen tips til hvordan du sparer tid om morgenen, kjære sykkelpendler!

 

1 Kvelden før: Pakk sekken og legg frem sykkeltøyet

Skal du begynne å lete etter både klær å sykle i og til å ha på jobben på morgenen, tar det ikke bare tid, men det er også fort gjort å glemme noe i stresset. Det er vel ikke få som har opplevd å glemme håndkle og må tørke seg med dasspapir etter dusjen…

timbuk2

2 Kutt antall plagg

Særlig nå som det begynner å bli vinter, begynner det å bli mange plagg å ha på seg. Da tar det tid å kle på seg sykkeltøyet. Dropper man løse armer og bein og heller skaffer seg lang trøye og bukse sparer du litt tid. Skaff deg vintersko så trenger du ikke skotrekk. Balaclava i stedet for lue og buff.

 

3 Spar vekt

Sparer man vekt, sykler man fortere, ergo man sparer tid om morgenen. Jo mer du kan legge igjen på jobben, jo bedre er det. Du kan f.eks. ha en egen lås som henger permanent i sykkelstativet på jobben. Sko veier ofte en del og tar mye plass, så du bør prioritere å ha et ekstra par på jobben. Håndkle og toalettsaker er heller ikke ting du trenger å dra med deg hver dag.

krypto

TUNG: Sørg for at dreggen blir liggende på jobben…

 

4 Ta vedlikehold på sykkelen når du kommer hjem

…så slipper du å gjøre det før du skal ut om morgenen.

 

5 Ta det som en treningsøkt

Det er bare å trøkke til. Du sparer jo tid på det også. Kjør naturlige intervaller i bakkene eller klem til med noen skikkelige tempodrag.

 

6. Skaff deg en dedikert jobb-sykkel

Ihvertfall om du er terrengsyklist og veien til jobb er asfaltert. Vi ser fortsatt mange som pendler til og fra jobb på terrengsykkel med grove dekk hver dag. Bytt til en cyclocross med asfaltdekk eller en hybridsykkel, så vil turen til jobb gå betydelig raskere.

bmc

PENDLERPORNO: BMC Alpenchallenge med reimdrift og intern giring.

Les også:

    None Found

Terje

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: